Om Lisa

Jag har framfört bröllopsmusik på svenska, på engelska, i kyrkan och utomhus. Vill ni ha en seriös, rutinerad och välrenommerad bröllopssångerska som är enkel att samarbeta med ska ni anlita mig. Jag är med och gör ert bröllop personligt!

”Det är guld värt att kunna checka av en viktig punkt på den långa planeringslistan och känna sig helt trygg i att det kommer bli bra”./Robert & Angelica

Bröllopssånger på engelska
Vigsel i Orangeriet på Smådalarö gård, november 2011

Jag heter Lisa Nylén och har sjungit på bröllop över hela Sverige sedan 1998. Det har blivit allt ifrån rocklåtar till popdängor och de vanligaste kärlekssångerna. Jag har sjungit i kyrkor, slott, på dansbanor,  ängar och vid havet – vid såväl borgerliga som kyrkliga vigslar.

Att planera ett bröllop är bland det roligaste som finns, men det kan också vara stressande eftersom man vill att det ska bli perfekt. Därför är det viktigt att anlita folk som gör det så lätt som möjligt för er som brudpar.

Mitt motto är att det ska vara enkelt att anlita mig. När ni kontaktar mig ska ni kunna pricka av en sak på checklistan eftersom jag då tar på mig allt ansvar kring sången under vigseln.

”Lisa är lätt att arbeta med. Hon var lyhörd för vad vi som bröllopspar sökte och anpassade stil och låtval så att vi helt kunde slappna av och förlita oss till att vi skulle bli nöjda”./Lisa & Carl

Under fliken Låtförslag hittar ni tips på sånger och hur ni väljer låtar.