Vitsord

Fina ord från några av alla de brudpar jag fått äran att sjunga för sedan 1998!

S & M
Lisas framträdandet på vigseln var ännu bättre än vi hade kunnat drömma om! Helt fantastiskt.

M & P
Tusen tack för ditt otroliga framträdande. Det var så, så vackert och gick rakt in i hjärtat. Och tack också för ett otroligt proffsigt bemötande under den tid vi haft kontakt.

A & M
Stort tack, för att du var med och förgyllde vårt bröllop. Ett minne för livet!

V & C
Tack snälla underbara Lisa som gjorde vår vigsel med sin fina stämningsfulla sång och musik! Lisa var verkligen lyhörd och flexibel till våra önskemål och tankar hur vi ville ha det. Rekommendationen är självklar, stort tack igen!

M & A
Du sjunger helt fantastiskt och vi ryser fortfarande vid tanken på ditt framförande. Du gjorde sångerna till dina egna på ett underbart sätt och förgyllde vår ceremoni på ett magiskt sätt. Tack!

M & M
Vi kan varmt rekommendera Lisa som sångerska – hon är otroligt proffsig och rutinerad. Vi uppskattade också att hon kom med sångförslag vilket hjälpte oss att få till den perfekta vigselcermonin. Sist men icke minst har hon en fantastiskt vacker röst!

K & C
När Lisa sjöng ”Det vackraste” och ”Så skimrande var aldrig havet” vid vår vigsel gick sången direkt in i hjärtat på oss. Du sjöng verkligen för just oss, Lisa!

L & C
Inte ett öga var torrt i kyrkan. Förutom den fantastiska sången som skapade hela atmosfären under vigseln, var Lisa lätt att arbeta med. Hon var lyhörd för vad vi som bröllopspar sökte och anpassade stil och låtval så att vi helt kunde slappna av och förlita oss till att vi skulle bli nöjda.

R & H
Stort tack Lisa, du gjorde verkligen vår dag helt underbar! Det kunde inte ha blivit bättre och vi är så tacksamma för din sång i kyrkan. Alla gäster var helt överväldigade över vad vi fick höra och se från dig. Du är så fantastiskt duktig!

V & P
Lisa framförde den mest fantastiska version av Kiss klassiker ”I was made for lovin you”. Inte ett öga var torrt. En fullträff helt enkelt!

C & G
Vi minns än idag, trots att det gått så många år, när Lisa så vackert sjöng ”min ring glimmar på ditt finger” (ur ”Kärleken förde oss samman” av Ulf Lundell) och molnen på himlen i samma sekund sprack upp och solen kom fram efter en något gråmulen förmiddag. Tack Lisa för den fantastiska sången!

J & G
Lisa infriade alla förhoppningar och gav oss en perfekt start på en perfekt dag.

J & J
Stort tack till dig Lisa som gjorde våran dag speciell med din vackra sång! Musik betyder massor för oss, och att du kunde lära dig just våra låtar till vårat bröllop gjorde att vi fick en fantastisk upplevelse tillsammans med våra gäster. Många av våra gäster visste redan vem du var eftersom du även sjöng på vår dotters dop.

A & R
Vi skulle rekommendera Lisa till vem som helst av två anledningar: Först och främst har hon en helt fantastisk röst. Flera gäster sade att vår vigsel var den vackraste de någonsin varit på – tack vare den otroligt vackra sången. Dessutom är Lisa ett proffs. Det är guld värt att kunna checka av en viktig punkt på den långa planeringslistan och känna sig helt trygg i att det kommer bli bra. Och bra blev det! När vi ser tillbaka på vår bröllopshelg är faktiskt Lisas sång ett av våra allra starkaste och vackraste minnen!

A & P
Den fantastiska sången berörde och rörde våra hjärtan. Rösten, tiden, platsen, vinden, du – allt var perfekt. Tack Lisa för att du bidrog till att vår bröllopsdag blev precis som vi hade önskat!

F & T
Vi hade bestämt oss för att ha ”Rose of my heart” av Johnny Cash på vårt bröllop eftersom vi tyckte att texten var så fin! Melodin på originallåten är dock lite trist och deppig men Lisa tog saken i egna händer och föreslog att hon kunde arrangera om låten lite. Lisa inte bara arrangerade om – hon trollade och framförde hon en fantastisk version av ”vår” låt! Lisa är ett riktigt proffs och vi kommer aldrig glömma hennes bidrag till vår hellyckade bröllopsdag!

F & L
När Lisa sjöng ”För kärlekens skull” blev vi så tagna av hennes sång. Hennes framträdande var fram tills det ögonblicket bara en bock i rutan på vår bröllopsplanering och nu var det på riktigt. Och fantastiskt vackert. När vi tänker tillbaka på det kan vi inte annat än le och vi är så glada att Lisa förgyllde vår dag.