Vitsord

Fina ord från några av alla de brudpar jag fått äran att sjunga för sedan 1998!

VANJA & CHRISTIAN
Tack snälla underbara Lisa (tillsammans med Erik Linder) som gjorde vår vigsel med sin fina stämningsfulla sång och musik! Lisa var verkligen lyhörd och flexibel till våra önskemål och tankar hur vi ville ha det. Hon och Erik framförde ”Lucky ones” och ”All of me” såväl på vår vigsel som på bröllopsfesten i november, då Lisa även sjöng ”Come away with me”. Rekommendationen är självklar, stort tack igen!

FullSizeRender (2)
Vanja och Christian på Södertuna slott i maj 2015.

MARVIN & ANN-SOPHIE

Enormt stort tack till dig och gitarrist Peter för igår. Du sjunger helt fantastiskt och vi ryser fortfarande vid tanken på ert framförande. Du gjorde sångerna till dina egna på ett underbart sätt och förgyllde vår ceremoni på ett magiskt sätt. Tack!

MARLENI & MARTIN
Vi kan varmt rekommendera Lisa som sångerska – hon är otroligt proffsig och rutinerad. Vi uppskattade också att hon kom med sångförslag (”Den bästa dagen”) vilket hjälpte oss att få till den perfekta vigselcermonin. Sist men icke minst har hon en fantastiskt vacker röst!

KURT & CHRISTINA
När Lisa sjöng ”Det vackraste” och ”Så skimrande var aldrig havet” vid vår vigsel på Strömsholms slott gick sången direkt in i hjärtat på oss. Du sjöng verkligen för just oss, Lisa!

Kurt och Christina
Kurt och Kristina vigdes i slottskyrkan på Strömsholms slott i juli 2011.

LISA & CARL
Lisa förgyllde verkligen vårt bröllop med sin tolkning av ”Av längtan till dig”. Inte ett öga var torrt i kyrkan. Förutom den fantastiska sången som skapade hela atmosfären under vigseln, var Lisa lätt att arbeta med. Hon var lyhörd för vad vi som bröllopspar sökte och anpassade stil och låtval så att vi helt kunde slappna av och förlita oss till att vi skulle bli nöjda.
”Det var Helen Sjöholm-klass” – sagt av gäst på bröllopet.

RUNE & HANNA
Stort tack Lisa, du gjorde verkligen vår dag helt underbar! Det kunde inte ha blivit bättre och vi är så tacksamma för din sång i kyrkan. Alla gäster var helt överväldigade över vad vi fick höra och se från dig. Du är så fantastiskt duktig! Vi bad om att få höra en liten snutt i förväg, men du tipsade om att det var mer magiskt att höra det live och det var det verkligen! Sedan att du skötte allt så himla proffsigt var guld värt! Repertoar: The Book of love, Av längtan till dig, If I should fall behind, Don’t stop believin’

VICTORIA & PETER
En magiskt mörk och klar oktoberkväll gifte vi oss utomhus på Långholmen i Stockholm. Med oss under vigseln var Lisa. Lisa framförde den mest fantastiska version av Kiss klassiker ”I was made for lovin you”. Inte ett öga var torrt. En fullträff helt enkelt!

CHRISTOFER & GABRIELLA
Vi minns än idag, trots att det gått så många år, när Lisa så vackert sjöng ”min ring glimmar på ditt finger” (ur ”Kärleken förde oss samman” av Ulf Lundell) och molnen på himlen i samma sekund sprack upp och solen kom fram efter en något gråmulen förmiddag. Därefter hade vi ett underbart vackert väder och en fantastisk bröllopsfest! Tack Lisa för den fantastiska sången!

C + G
Gabriellas och Christofers bröllop hölls på dansbanan vid Värmdö bygdegård i juli 2001.

JONTE & GUNILLA
Vi gifte oss en fantastisk sommardag i Ljusterö kyrka. I ärlighetens namn inte så mycket av religiösa som av estetiska skäl. Det blev därför den korta ceremonin och i stället ville vi fokusera på det personliga med en finstämd sång. Valet föll på ”Älska mig”. Till det behövdes en stark och vacker röst. Lisa infriade alla förhoppningar och gav oss en perfekt start på en perfekt dag. Idag, över 17 år senare, älskar vi varandra minst lika mycket som då.
Lisa sjöng även när båda våra söner döptes. Först 2003 i Katarina Kyrka, ”Det gåtfulla folket”, sedan ”Mitt lilla barn” i Sofia Kyrka 2006, vilket rörde hela församlingen till tårar. 

JENNIE & JOHAN
Stort tack till dig Lisa som gjorde våran dag speciell med din vackra sång! Musik betyder massor för oss, och att du kunde lära dig just våra låtar (”What are words” och ”I’m yours”) till vårat bröllop gjorde att vi fick en fantastisk upplevelse tillsammans med våra gäster. Många av våra gäster visste redan vem du var eftersom du även sjöng på vår dotters dop.

ANGELICA & ROBERT
Vi skulle rekommendera Lisa till vem som helst av två anledningar. Först och främst har hon en helt fantastisk röst. Flera gäster sade att vår vigsel var den vackraste de någonsin varit på – tack vare den otroligt vackra sången.
Dessutom är hon ett proffs. Vi tog kontakt med Lisa tidigt och parade då ihop henne med två vänner till oss som också skulle spela och sjunga. Lisa tog direkt kommandot, hjälpte till att välja låtar som passade oss (”Utan dina andetag”, ”Is this love” och ”Bobby’s girl”), anpassade dem till vigseln och skötte planeringen med våra vänner. Det är guld värt att kunna checka av en viktig punkt på den långa planeringslistan och känna sig helt trygg i att det kommer bli bra.
Och bra blev det – bättre än vi hade kunnat drömma om. När vi ser tillbaka på vår bröllopshelg i Dalarna är faktiskt Lisas sång ett av våra allra starkaste och vackraste minnen!
Så här sade Roberts mamma någon vecka efter bröllopet: ”Jag youtubade en av låtarna ni hade i kyrkan, men Lisas version är utan tvekan den vackraste jag har hört”. Det säger väl ganska mycket?

AURORA & PAVLOS
Den fantastiska sången (”Som en saga”) berörde och rörde våra hjärtan. Rösten, tiden, platsen, vinden, du – allt var perfekt. Tack Lisa för att du bidrog till att vår bröllopsdag blev precis som vi hade önskat!

Aurora-Pavlos-223
Pavlos och Aurora vigdes på Österlen i augusti 2013.

FREDRIK & TINE
Vi hade bestämt oss för att ha ”Rose of my heart” av Johnny Cash på vårt bröllop eftersom vi tyckte att texten var så fin! Melodin på originallåten är dock lite trist och deppig men Lisa tog saken i egna händer och föreslog att hon kunde arrangera om låten lite. Sagt och gjort! Lisa inte bara arrangerade om – hon trollade! Tillsammans med organisten i Högalids församling framförde hon en fantastisk version av ”vår” låt! Flera gäster kommenterade efteråt hur vackert framträdandet var. Lisa är ett riktigt proffs och vi kommer aldrig glömma hennes bidrag till vår hellyckade bröllopsdag!

FRIDA & LUDVIG
Varken jag, Frida, eller min man Ludde hade funderat på att ha någon som sjöng under vår ceremoni förrän Lisa, som var bjuden på bröllopet, lyfte frågan. Vi hade aldrig hört Lisa sjunga men hört att hon var duktig. Bröllopsdagen kom och tusen saker snurrade i huvudet på oss. När Lisa sjöng ”För kärlekens skull” blev jag så tagen av hennes sång. Hennes framträdande var fram tills det ögonblicket bara en bock i rutan på vår bröllopsplanering och nu var det på riktigt. Och fantastiskt vackert. När jag tänker tillbaka på det kan jag inte annat än le och både jag och min man är så glada att hon förgyllde vår dag. Jag vet att jag mimade ett ”TACK” till Lisa när hon sjungit färdigt. Jag tror och hoppas att hon såg det, för hon hjälpte oss verkligen att skapa något speciellt med sin sång.